Αμοιβές Μηχανικών v5.x
Ιούνιος 2017

Συνάδελφε,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διάθεση της νέας έκδοσης 5 της εφαρμογής του ΤΟΛ® «Αμοιβές Μηχανικών»!

Βασικότερη προσθήκη στην έκδοση αυτή, είναι η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των ημερομισθίων με βάση τους νέους πίνακες 1, 2 & 3 ΙΚΑ, σύμφωνα με την απόφαση Φ11321, με αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων μείωσης του κατ΄ ελάχιστο απαιτούμενου αριθμού ημερομισθίων ΙΚΑ.

Στην έκδοση 5 έχουν προστεθεί νέα έντυπα όπως, πίνακες 1, 2 & 3 του ΙΚΑ, είσπραξης πόρων υπέρ ΤΣΜΕΔΕ της ΕΤΕ και της AtticaBank καθώς της ανάλυσης αμοιβής τοπογραφικών εργασιών. Έχουν γίνει επίσης σημαντικές χρηστικές βελτιώσεις με αναδιάταξη του user interface, έχουν αντιμετωπιστεί πολλές παρατηρήσεις χρηστών, έχει βελτιωθεί το user interface στα πρότυπα του MS Office 2016 με χρήση νέων γραμματοσειρών συστήματος για σημαντικά καλύτερη εμφάνιση, ιδιαίτερα στα Windows 10. Δείτε αναλυτικά όλες τις προσθήκες, βελτιώσεις, αλλαγές και διορθώσεις στη νέα έκδοση στο αρχείο εκδόσεων «Αμοιβές Μηχανικών» .

Θεωρούμε επίσης σημαντικό να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της έκδοσης οικοδομικών αδειών και της πολεοδομικής νομοθεσίας γενικότερα, καθώς το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος», κατατέθηκε ήδη στη βουλή και πολλές διατάξεις του αναμένεται να τεθούν σε ισχύ σε λιγότερο από ένα μήνα! Οι επερχόμενες αλλαγές είναι πολλές, καθώς γίνεται προσπάθεια ενοποίησης όλων των διατάξεων που ψηφίστηκαν τα τελευταία χρόνια, είτε εφαρμόστηκαν είτε όχι! Ενδεικτικά το σχέδιο νόμου αφορά την έκδοση οικοδομικών αδειών, τις άδειες δόμησης, τις εργασίες μικρής κλίμακας, την ηλεκτρονική ταυτότητα έργου, τη δημιουργία τράπεζας δικαιωμάτων δόμησης και κοινοχρήστων χώρων, τη μεταφορά συντελεστή δόμησης, την αυθαίρετη δόμηση κ.α. Στον ΤΟΛ® παρακολουθούμε το θέμα στενά, ώστε οι απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες να ενσωματωθούν στην εφαρμογή μας άμεσα!

Σας υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση «Αμοιβές Μηχανικών v5» διατίθεται δωρεάν στα πλαίσια του συμβολαίου τεχνικής υποστήριξης! Αν διαθέτετε ήδη ή εφόσον αποκτήσετε σήμερα συμβόλαιο υποστήριξης, μπορείτε άμεσα να κατεβάσετε τη νέα έκδοση, από την προσωπική σας περιοχή στο δικτυακό τόπο του ΤΟΛ®.

 

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email