Ιούνιος 2015
Πρόγραμμα Στατικών Μελετών ΡΑΦ
Νέα Έκδοση 4.5.1

Συνάδελφοι,

 

Με το ενημερωτικό δελτίο του ΤΟΛ®, λαμβάνετε τα τελευταία νέα για τον ΤΟΛ® και τα προϊόντα του.

Στη νέα έκδοση 4.5.1 του ΡΑΦ μεταξύ άλλων δίνεται ιδιαίτερο βάρος στα κριτήρια αξιολόγησης της αντισεισμικής μορφολογίας των κτηρίων.

Σε ειδική ενότητα του προγράμματος, συμπεριλαμβάνονται πλέον οι έλεγχοι ποιότητας της μορφολογίας ενός κτηρίου βάσει τεσσάρων διαφορετικών κριτηρίων :

  • Το κριτήριο της απόστασης Κ.Μ. και Κ.Ε.Σ. σε συνδυασμό με τις ελλείψεις των ακτίνων δυστρεψίας. Αποτελέσματα ελέγχου σε γραφική παρουσίαση και σε πινακοποιημένη μορφή.
  • Το κριτήριο του μεγέθους και της κατανομής των σχετικών παραμορφώσεων των κατακόρυφων στοιχείων. Πραγματοποιείται είτε για τους δυσμενέστερους Σ.Φ. και τις δυσμενέστερες θέσης μάζας, είτε εναλλακτικά με επιλογής από τον χρήστη του Σ.Φ. και της θέσης μάζας. Εμφάνιση των αποτελεσμάτων σε απεικόνιση έγχρωμης διαβάθμισης και επίσης σε έγχρωμο, διαδραστικό με την οθόνη πίνακα.
  • Το κριτήριο του μεγέθους και της κατανομής της ανηγμένης αξονικής δύναμης vd των κατακόρυφων δομικών στοιχείων. Χρωματική απεικόνιση σε σχέση με τα όρια που θέτει ο κανονισμός. Εμφάνιση σε πίνακα των ανηγμένων αξονικών δυνάμεων vd με τα αντίστοιχα χρώματα, δυνατότητα ταξινόμησης με διάφορα κριτήρια και αλληλεπίδραση με την οθόνη γραφικών.
  • Το κριτήριο της κατανομής των τάσεων έδρασης, μέσω της θέσης του κέντρου έδρασης (ΚΕ) σε σχέση με το κέντρο της συνισταμένης συνολικής αντίδρασης (ΚΑ). Γραφική και πινακοποιημένη παρουσίαση.
 

 
Παρακολουθήσετε την εφαρμογή των κριτηρίων της αντισεισμικής μορφολογίας των κτηρίων στο σχετικό Video.

 

Στη νέα έκδοση 4.5.1 του ΡΑΦ συμπεριλαμβάνονται νέες επιπλέον δυνατότητες, επιμέρους αλλαγές, βελτιώσεις και σταθεροποιήσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Η νέα έκδοση 4.5.1 του ΡΑΦ με τις νέες δυνατότητες που προαναφέρθηκαν παρέχεται όπως πάντα δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές του ΡΑΦ με ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το νέο eShop του ΤΟΛ είναι διαθέσιμο. όπου μπορείτε να αναβαθμίσετε τις εφαρμογές σας, να ανανεώσετε τα συμβόλαιά σας και να προμηθευτείτε νέες εφαρμογές του ΤΟΛ, με απλό τρόπο και απόλυτη ασφάλεια και μάλιστα σε πολλές άτοκες δόσεις!

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις εφαρμογές μας.

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email