Νέα Έκδοση ΡΑΦ v5.7.5
Οκτώβριος 2016

Αξιότιμε Συνάδελφε,

Με το δελτίο αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη διάθεση της νέας έκδοσης 5.7.5 του ΡΑΦ®!

Στην ομάδα ανάπτυξης του ΤΟΛ®, στα πλαίσια της διαρκούς υποστήριξης των χρηστών μας, αλλά και της δέσμευσής μας για συνεχή επέκταση και συντήρηση του ΡΑΦ, ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με πλήθος μηχανικούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες.

Μας δίνεται με τον τρόπο αυτό η ευκαιρία να αξιολογούμε σειρά προτάσεων για νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, ώστε το ΡΑΦ να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των χρηστών του, με συνεχώς καλύτερο τρόπο! Στη νέα αυτή έκδοση του ΡΑΦ, έχουν προστεθεί αρκετές νέες δυνατότητες, νέο εγχειρίδιο τεκμηρίωσης και χρήσης της υπομονάδας «Δράσεις Ανέμου & Φορτία Χιονιού» και έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις και διορθώσεις. Δείτε περισσότερα για τη νέα έκδοση στο αρχείο εκδόσεων του ΡΑΦ.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι είναι διαθέσιμη η πρόσφατη διαδικτυακή παρουσίαση του ΡΑΦ με θέμα:

«Σύμμεικτα Κτήρια - Η εφαρμογή της τεχνολογίας των συμμείκτων κτηρίων στο ΡΑΦ»

Εγγραφείτε στο κανάλι του ΤΟΛ® στο Youtube, για να ενημερώνεστε έγκαιρα για τη διάθεση νέων βιντεοσκοπήσεων χρήσης των εργαλείων και των δυνατοτήτων του ΡΑΦ στην εκπόνηση στατικών μελετών σε μια ευρεία γκάμα κτηριακών έργων.

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ® στο Facebook για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του ΡΑΦ, τον προγραμματισμό δωρεάν σεμιναρίων και παρουσιάσεων, καθώς και αναρτήσεις για ενδιαφέροντα τεχνικά θέματα στατικής και αντισεισμικής μηχανικής.

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email