Νέα Έκδοση ΡΑΦ v5.9.1
Φεβρουάριος 2017

Αξιότιμε Συνάδελφε,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διάθεση της έκδοσης του ΡΑΦ v5.9.1.0!

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της νέας αυτής έκδοσης είναι, η βελτίωση των αλγορίθμων της υπερωθητικής ανάλυσης, με ακριβή πλέον υπολογισμό του μήκους διάτμησης Lv του κάθε μέλους ενός κτηρίου, για κάθε σχήμα πλευρικής υπερωθητικής ώθησης.

Στην νέα έκδοση του ΡΑΦ, προστέθηκε επίσης η δυνατότητα ορισμού από το χρήστη, οποιουδήποτε τυχαίου φάσματος απόκρισης, πέραν των τυποποιημένων φασμάτων των κανονισμών, για τον υπολογισμό της δυναμικής φασματικής ανάλυσης.

Η νέα έκδοση ενσωματώνει επίσης μια σειρά από βελτιώσεις και σταθεροποιήσεις του προγράμματος, πολλές από τις οποίες προέρχονται από παρατηρήσεις, παραινέσεις και σχόλια των χρηστών του ΡΑΦ.

Νέα έκδοση ΡΑΦ v5.9.1.0

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσθήκες και αλλαγές της νέα έκδοσης στο
αρχείο εκδόσεων ΡΑΦ

Νέος Τιμοκατάλογος ΤΟΛ®

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΤΟΛ® προσφέρει προνομιακές τιμές για κατόχους αντίστοιχων προγραμμάτων, νέους μηχανικούς, συνδρομητές και φοιτητές καθώς και πρόσθετη έκπτωση, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας.

Με το νέο τιμοκατάλογο του ΤΟΛ® μπορείτε να διαμορφώστε εύκολα και απλά τη σύνθεση που σας ενδιαφέρει, να επιλέξτε την κατηγορία τιμών στην οποία εντάσσεστε και να δείτε άμεσα το τελικό κόστος και την έκπτωση στο καλάθι των αγορών σας!

Εκμεταλλευτείτε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΤΟΛ® και αποκτήστε σήμερα το ΡΑΦ με εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε πολλές άτοκες δόσεις.

Ο ΤΟΛ στο YouTube

Εγγραφείτε στο κανάλι του ΤΟΛ® στο Youtube, για να ενημερώνεστε έγκαιρα για τη διάθεση νέων βιντεοσκοπήσεων χρήσης των εργαλείων και των δυνατοτήτων του ΡΑΦ στην εκπόνηση στατικών μελετών σε μια ευρεία γκάμα κτηριακών έργων.

Ο ΤΟΛ στο Facebook

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ® στο Facebook για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του ΡΑΦ, τον προγραμματισμό δωρεάν σεμιναρίων και παρουσιάσεων, καθώς και αναρτήσεις για ενδιαφέροντα τεχνικά θέματα στατικής και αντισεισμικής μηχανικής.

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email