Νέα Έκδοση ΡΑΦ v6.x 64bit
Απρίλιος 2017

Αξιότιμε Συνάδελφε,

Ο ΤΟΛ® είναι στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσει τη διάθεση της νέας έκδοσης 6.x του ΡΑΦ! Η διάθεση της νέας αυτής σειράς εκδόσεων του ΡΑΦ αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον ΤΟΛ® αλλά και τους χρήστες του ΡΑΦ, καθώς για πρώτη φορά το ΡΑΦ διατίθεται πλέον και σε έκδοση 64bit!

Με τη μετάβαση του ΡΑΦ στην τεχνολογία των εφαρμογών x64, διευρύνονται σημαντικά τα έργα που μπορεί να αντιμετωπίσει το ΡΑΦ, τόσο με ελαστική όσο και με ανελαστική ανάλυση! Στην έκδοση 64bit του ΡΑΦ δεν υπάρχει πλέον κανένας περιορισμός μεγέθους έργου, καθώς το όριο της απαιτούμενης μνήμης μιας εφαρμογής αρχιτεκτονικής x64 είναι πρακτικά απεριόριστο!

Η νέα έκδοση 64bit του ΡΑΦ θα διατίθεται δωρεάν στους ήδη κατόχους του ΡΑΦ, εφόσον αυτοί διαθέτουν ενεργό συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης!

Θέματα ενημερωτικού δελτίου:

  • Έκδοση ΡΑΦ x64 και x86
  • Βελτιώσεις και αλλαγές στη νέα έκδοση ΡΑΦ v6
  • Νέος Τιμοκατάλογος ΤΟΛ®
  • Ο ΤΟΛ® στο Youtube
  • Ο ΤΟΛ® στο Facebook

Έκδοση ΡΑΦ x64 & x86

Για απαιτητικές υπολογιστικές εφαρμογές όπως είναι τα προγράμματα ελαστικής και μη ελαστικής ανάλυσης κατασκευών σαν το ΡΑΦ, η αρχιτεκτονική x64 προσφέρει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Κυριότερο από αυτά είναι ότι αίρει τον περιορισμό μνήμης των 3Gb που έχει ένα πρόγραμμα 32-bit.
Ένα πρόγραμμα σε περιβάλλον Windows 64-bit έχει στη διάθεσή του μέχρι και 8 TeraBytes μνήμης, δηλαδή 8192 Gigabytes!

Η πρακτικά απεριόριστη μνήμη που διατίθεται από το λειτουργικό σύστημα στις εφαρμογές τεχνολογίας 64bit, επιτρέπει στο ΡΑΦ 64bit την ανάλυση και έλεγχο οσοδήποτε μεγάλων και σύνθετων έργων τόσο με ελαστική όσο και με μη ελαστική ανάλυση (υπερωθητική – pushover). Ταυτόχρονα οι χρήστες του ΡΑΦ 64bit, θα διαπιστώσουν συνολικά πιο «άνετη» λειτουργία της εφαρμογής, αλλά και κατά περίπτωση βελτίωση στην ταχύτητα εκτέλεσης των υπολογισμών!

Το ΡΑΦ πλέον υποστηρίζει πλήρως όλες τις εκδόσεις των Windows x86 & x64 όπως Vista, Windows7, Windows8 και Windows10. Παρόλο που περισσότερο από 75% των υπολογιστών με Windows είναι πλέον αρχιτεκτονικής x64, η έκδοση ΡΑΦ 32bit θα συνεχίσει προς το παρόν να διατίθεται σε όσους χρήστες παραμένουν για οποιοδήποτε λόγο σε λειτουργικό σύστημα x86. Σημειώστε ότι τα αρχεία δεδομένων των δύο εκδόσεων του ΡΑΦ είναι πλήρως συμβατά και ανταλλάξιμα μεταξύ τους.

Ο ΤΟΛ® προτείνει με έμφαση την μετάβαση όλων των χρηστών του ΡΑΦ σε λειτουργικό σύστημα αρχιτεκτονικής x64. Πέρα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα, στο εξής όλες οι εκδόσεις του ΡΑΦ θα βελτιστοποιούνται μόνο για την αρχιτεκτονική x64.

Εφόσον διαθέτετε ενεργό συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για το ΡΑΦ, μπορείτε άμεσα να κατεβάσετε δωρεάν τη νέα έκδοση από την περιοχή σας στο www.tol.com.gr

Βελτιώσεις και αλλαγές στη νέα έκδοση ΡΑΦ v6

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσθήκες και αλλαγές της νέα έκδοσης στο αρχείο εκδόσεων του ΡΑΦ

Νέος Τιμοκατάλογος ΤΟΛ®

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΤΟΛ® προσφέρει προνομιακές τιμές για κατόχους αντίστοιχων προγραμμάτων, νέους μηχανικούς, συνδρομητές και φοιτητές καθώς και πρόσθετη έκπτωση, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας.

Με το νέο τιμοκατάλογο του ΤΟΛ® μπορείτε να διαμορφώσετε εύκολα και απλά τη σύνθεση που σας ενδιαφέρει, να επιλέξετε την κατηγορία τιμών στην οποία εντάσσεστε και να δείτε άμεσα το τελικό κόστος και την έκπτωση στο καλάθι των αγορών σας!

Εκμεταλλευτείτε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΤΟΛ® και αποκτήστε σήμερα το ΡΑΦ με εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε πολλές άτοκες δόσεις.

Ο ΤΟΛ στο YouTube

Εγγραφείτε στο κανάλι του ΤΟΛ® στο Youtube, για να ενημερώνεστε έγκαιρα για τη διάθεση νέων βιντεοσκοπήσεων χρήσης των εργαλείων και των δυνατοτήτων του ΡΑΦ στην εκπόνηση στατικών μελετών σε μια ευρεία γκάμα κτηριακών έργων.

Ο ΤΟΛ στο Facebook

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ® στο Facebook για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του ΡΑΦ, τον προγραμματισμό δωρεάν σεμιναρίων και παρουσιάσεων, καθώς και αναρτήσεις για ενδιαφέροντα τεχνικά θέματα στατικής και αντισεισμικής μηχανικής.

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email