ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΛ
Νέο ΡΑΦ v5 & Εορταστική Προσφορά
Δεκέμβριος 2015

Αγαπητέ συνάδελφε,

Ο ΤΟΛ® έχει για εσάς σήμερα σημαντικά νέα και ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές!

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συνεχούς εντατικής ανάπτυξης, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επικείμενη διάθεση τεσσάρων (4) νέων υπομονάδων του ΡΑΦ!


ΡΑΦ – Μεταλλικά & Σύμμεικτα Κτήρια

Οι νέες υπομονάδες, φέρνουν το ΡΑΦ στον κόσμο των μεταλλικών, μεικτών αλλά και σύμμεικτων κτηριακών έργων, δίνοντάς του προχωρημένες δυνατότητες για τη προσομοίωση, την ανάλυση και έλεγχο επάρκειας τέτοιου είδους κατασκευών με ιδιαίτερες απαιτήσεις!

Οι νέες προσθήκες στο ΡΑΦ είναι:

Οι νέες υπομονάδες όπως και όλες οι προηγούμενες, εντάσσονται πλήρως στο ένα και μοναδικό, ενιαίο περιβάλλον του ΡΑΦ, με την ιδιαίτερη ευχρηστία και αρετές. Με νέα εργαλεία προσομοίωσης, ένταξη νέων κεφαλαίων κανονιστικών κειμένων, ακόμα μεγαλύτερη διαφάνεια στη μελέτη και στον έλεγχο των αποτελεσμάτων από το μηχανικό, καθώς και πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά!

Μια πρώτη περιγραφή των νέων υπομονάδων μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ το επόμενο διάστημα ο δικτυακός τόπος του ΤΟΛ® θα εμπλουτίζεται με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό για τις νέες υπομονάδες του ΡΑΦ.

Εορταστική Προσφορά.

Εκμεταλευτείτε την εορταστική προσφορά και αποκτήστε τις εφαρμογές του ΤΟΛ® με έκπτωση 20% μέχρι το τέλος του 2015. Η προσφορά ισχύει και για τις νέες υπομονάδες των μεταλλικών και συμμείκτων κτηρίων όπως και για τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης.

Λήξη ΕΣΠΑ 2007-2013 και νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 με 100% χρηματοδότηση!

Για όσους από εσάς έχετε εγκριθεί στο πρόγραμμα "Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων" στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013, σας υπενθυμίζουμε ότι απομένουν μόλις 20 ημέρες για να υλοποιήσετε την εγκεκριμένη επένδυσή και να εκταμιεύσετε τη χρηματοδότηση! Αν έχετε έγκριση για οποιοδήποτε στατικό πρόγραμμα και επιθυμείτε να αποκτήσετε το ΡΑΦ, ζητήστε μας οικονομική προσφορά άμεσα και ταυτόχρονα εκμεταλλευτείτε και την εορταστική προσφορά του ΤΟΛ®.

Δώστε προσοχή επίσης καθώς έχει ήδη αναρτηθεί η προδημοσίευση και αναμένεται άμεσα η οριστική προκήρυξη στα πλαίσια του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 του νέου προγράμματος «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» στο οποίο εντάσσονται και οι μηχανικοί για επενδυτικά σχέδια 5000€ έως 25000€ και περιλαμβάνει και αγορά software, με χρηματοδότηση 100%!

* μόλις ανακοινωθεί η οριστική προκήρυξη του νέου ΕΣΠΑ θα λάβετε και νέα ενημέρωση

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email