Απρίλιος 2015
Πρόγραμμα Στατικών Μελετών ΡΑΦ
Νέα Έκδοση 4.5

Συνάδελφοι,

Με το ενημερωτικό δελτίο του ΤΟΛ®, λαμβάνετε τα τελευταία νέα για τον ΤΟΛ® και τα προϊόντα του.

Με το τεύχος αυτό, σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της έκδοσης 4.5 του ΡΑΦ.

Στη νέα έκδοση του ΡΑΦ συμπεριλαμβάνονται οι έλεγχοι υφισταμένων κτηρίων με ελαστική ανάλυση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΑΝ.ΕΠΕ. χωρίς τις απαιτήσεις του ικανοτικού σχεδιασμού

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου με ελαστική ανάλυση ενός υφισταμένου κτηρίου κατά ΚΑΝ.ΕΠΕ. με όλη την οργάνωση και αυτοματοποίηση που προσφέρει το ΡΑΦ για το συγκεκριμένο θέμα, στο Video που ακολουθεί εδώ.
Ελαστική ανάλυση κατά ΚΑΝ.ΕΠΕ.
Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την μεγάλη σημασία της επιρροής των κλιμακοστασίων στην αντισεισμική συμπεριφορά κτηρίων και ιδιαίτερα των υφισταμένων. Στο Video που ακολουθεί παρουσιάζεται και η περίπτωση της ευμενούς επιρροής των κλιμάκων αλλά και η περίπτωση της δυσμενούς επιρροής των στην αντισεισμική συμπεριφορά ενός υφισταμένου κτηρίου. Παρακολουθήστε το νέο video εδώ.
Η επιρροή των κλιμάκων στην αποτίμηση υφισταμένου κτηρίου.

Στη νέα έκδοση έχει συμπεριληφθεί επίσης η δυνατότητα του αντισεισμικού ελέγχου κτηρίων και με κατηγορία πλαστιμότητας χαμηλή (ΚΠΧ) κατά τον Ευρωκώδικα 8.1.

Στη νέα έκδοση του ΡΑΦ προσφέρεται επίσης η νέα δυνατότητα επιλογής γλώσσας του τεύχους υπολογισμών μεταξύ της ελληνικής και της αγγλικής.
Παρακολουθήστε το video παραγωγής του τεύχους σε ελληνικά και αγγλικά εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για επιμέρους αλλαγές, βελτιώσεις ή σταθεροποιήσεις της νέας έκδοσης του ΡΑΦ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η νέα έκδοση v4.5 του ΡΑΦ με τις νέες δυνατότητες που προαναφέρθηκαν παρέχεται όπως πάντα δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές του ΡΑΦ με ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας έκδοσης v4.5 του ΡΑΦ, ο ΤΟΛ προσφέρει σε όλο τον τιμοκατάλογο έκπτωση 20% για 20 ημέρες έως 27 Απριλίου 2015!

Σας υπενθυμίζουμε ότι το νέο eShop του ΤΟΛ είναι διαθέσιμο, όπου μπορείτε να αναβαθμίσετε τις εφαρμογές σας, να ανανεώσετε τα συμβόλαιά σας και να προμηθευτείτε νέες εφαρμογές του ΤΟΛ, με απλό τρόπο και απόλυτη ασφάλεια και μάλιστα σε πολλές άτοκες δόσεις!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις εφαρμογές μας.

 

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email