Νέα Έκδοση ΡΑΦ v6.5
Νέο περιβάλλον, νέα εργαλεία, νέες δυνατότητες
Οκτώβριος 2017

Συνάδελφε,

Ο ΤΟΛ® είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη διάθεση της νέας έκδοσης v6.5 του ΡΑΦ!

Η νέα αυτή έκδοση εγκαινιάζει σημαντικές καινοτομίες στην επιφάνεια εργασίας του ΡΑΦ και ταυτόχρονα ενσωματώνει και νέες υπολογιστικές δυνατότητες και εργαλεία.

Η νέα έκδοση v6.5 του ΡΑΦ, περιλαμβάνει επίσης τις σχετικές αναθεωρήσεις του ΚΑΝ.ΕΠΕ. 2017

Εφόσον διαθέτετε ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης, μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα και δωρεάν τη νέα έκδοση, από την προσωπική σας περιοχή στο δικτυακό τόπο του ΤΟΛ®!

Ενδεικτικά η έκδοση αυτή του ΡΑΦ περιλαμβάνει νέο μοναδικό δέντρο πλοήγησης για ενιαίο τρόπο επισκόπησης δεδομένων και αποτελεσμάτων, νέο δέντρο επιλογών εμφάνισης, σημαντική αναδιοργάνωση παραθύρων και πινάκων για καλύτερη εποπτεία και άμεση πρόσβαση, νέα γραφήματα με πίτες και ραβδογράμματα για ταχύτατη οπτική αξιολόγηση αποτελεσμάτων, νέα εργαλεία επιλογής μελών στην οθόνη γραφικών, νέα εικονίδια με χρωματική ομοιομορφία ανά κεφάλαιο, νέους οδηγούς χρήσης και εγχειρίδια τεκμηρίωσης. Ταυτόχρονα η νέα έκδοση διαθέτει όλα τα υπολογιστικά εργαλεία για τον έλεγχο εφαρμοσιμότητας της μη γραμμικής υπερωθητικής ανάλυσης, καθώς και πλήθος βελτιώσεων και ένταξη μεγάλου αριθμού παρατηρήσεων και προτάσεων χρηστών του ΡΑΦ.

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσθήκες και αλλαγές της νέα έκδοσης στο αρχείο εκδόσεων του ΡΑΦ.

Ειδική Προσφορά απόκτησης του ΡΑΦ
Ειδική Προσφορά απόκτησης του ΡΑΦ

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 16 Οκτωβρίου, είναι σε ισχύ η ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά για τις δύο βασικές συνθέσεις του ΡΑΦ. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά σήμερα για να γνωρίστε τα μοναδικά χαρακτηριστικά που καθιστούν το ΡΑΦ το πλέον διάφανο και ελέγξιμο πρόγραμμα για στατική και αντισεισμική ανάλυση νέων ή υφιστάμενων κτηριακών έργων!

Δείτε περισσότερα για την ειδική αυτή προσφορά καθώς και τη σύνθεση κάθε πακέτου εδώ:

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email