Νέα Έκδοση ΡΑΦ v6.6
Νέα υπομονάδα «Αποτίμηση Υφισταμένων Κτηρίων Ο/Σ»
Δεκέμβριος 2017

Συνάδελφε,

Ο ΤΟΛ® είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη διάθεση της νέας έκδοσης v6.6 του ΡΑΦ!

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται η νέα υπομονάδα του ΡΑΦ «Αποτίμηση Υφισταμένων Κτηρίων Ο/Σ» σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΑΝ.ΕΠΕ. 2017.

Εφόσον διαθέτετε ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης, μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα και δωρεάν τη νέα έκδοση, από την προσωπική σας περιοχή στο δικτυακό τόπο του ΤΟΛ®!

Με τη νέα υπομονάδα του ΡΑΦ, η δυναμική ελαστική ανάλυση μπορεί να πραγματοποιηθεί με βάση τις προδιαγραφές του ΚΑΝ.ΕΠΕ., είτε με χρήση του ενιαίου συντελεστή σεισμικής συμπεριφοράς «q», είτε με την μέθοδο των τοπικών δεικτών σεισμικής συμπεριφοράς «m» που υπολογίζονται χωριστά για κάθε δομικό μέλος. Με την μέθοδο αυτή, η αποτίμηση ενός υφισταμένου κτηρίου οπλισμένου σκυροδέματος είναι ορθολογικότερη, καθώς για κάθε δομικό μέλος προκύπτει διαφορετικός συντελεστής σεισμικής συμπεριφοράς «m», ανάλογα με τον οπλισμό, την αντοχή και την πλαστιμότητά του. Δείτε περισσότερα για το νέο μέλος της οικογένειας του ΡΑΦ εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία αποτίμησης ενός υφισταμένου κτηρίου Ο/Σ με την μέθοδο του καθολικού συντελεστή σεισμικής συμπεριφοράς ‘q’ , αλλά και την εφαρμογή της μεθόδου των τοπικών δεικτών ‘m’ στη νέα βιντεοσκόπηση.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να δείτε το νέο εγχειρίδιο θεωρητικής τεκμηρίωσης και οδηγό χρήσης της νέας υπομονάδας του ΡΑΦ από εδώ.

Όπως σε κάθε νέα έκδοση του ΡΑΦ έτσι και σε αυτήν, έχουν ενταχθεί σημαντικές βελτιώσεις και σταθεροποιήσεις μετά και από αξιολόγηση παρατηρήσεων και υποδείξεων χρηστών του ΡΑΦ. Δείτε αναλυτικά όλες τις προσθήκες και αλλαγές της νέα έκδοσης στο αρχείο εκδόσεων του ΡΑΦ.

Ειδική Εορταστική Προσφορά
Εορταστική Προσφορά

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017, ισχύει η εορταστική έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα μας! Η εορταστική έκπτωση εφαρμόζεται στις ήδη μειωμένες τιμές για κατόχους άλλων εφαρμογών, νέους μηχανικούς και φοιτητές – αποφοίτους! Και όπως πάντα, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας κερδίζετε πρόσθεση κλιμακωτή έκπτωση μέχρι 45% αλλά και εξόφληση σε πολλές άτοκες δόσεις! Διαμορφώστε μόνοι σας στο διαδραστικό τιμοκατάλογο του ΤΟΛ® τη σύνθεση που σας ενδιαφέρει!

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook GPlus Twitter Youtube Email