Εορταστική Προσφορά
Εορταστική προσφορά -20% έως 31/12/2018

Αγαπητέ/ή συνάδελφε,

Οδεύοντας προς το τέλος του έτους, η ομάδα ανάπτυξης και υποστήριξης του ΤΟΛ, αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς και το 2018 αποδείχτηκε μια ακόμα χρονιά σημαντικής ανάπτυξης για τον ΤΟΛ.

Ενισχύσαμε την ομάδα υποστήριξης, ώστε η ανταπόκρισή μας στα αιτήματα του ολοένα και αυξανόμενου αριθμού χρηστών του ΡΑΦ, να είναι άμεση και ταυτόχρονα το 2018 καταφέραμε να διαθέσουμε περισσότερες από 8 εκδόσεις του ΡΑΦ, με νέες δυνατότητες και σημαντικές βελτιώσεις!

Η ανάπτυξη του ΡΑΦ συνεχίζεται με δυναμισμό, αξιολογώντας συνεχώς τις προτάσεις και υποδείξεις των χρηστών μας! Ο σχεδιασμός του ΤΟΛ για το 2019, για τον οποίο ήδη εργαζόμαστε εντατικά, προβλέπει την ανάπτυξη και ένταξη νέων υπομονάδων στο ΡΑΦ και την βελτίωση των υπαρχόντων. Εμπλουτίζουμε συνεχώς το υλικό τεκμηρίωσης και εκμάθησης του ΡΑΦ και σχεδιάζουμε νέες εφαρμογές. Στόχος του ΤΟΛ είναι, το ΡΑΦ να καλύπτει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του απαιτητικού δομοστατικού μηχανικού, στο ίδιο πάντα ενιαίο περιβάλλον.

Ενόψει των εορτών και λήξης του έτους, ο ΤΟΛ® προσφέρει εορταστική προσφορά -20% στο σύνολο του τιμοκαταλόγου του μέχρι την 31/12/2018.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με τον αλληλεπιδραστικό τιμοκατάλογο του ΤΟΛ®, μπορείτε απλά και γρήγορα, να διαμορφώσετε τη σύνθεση των εφαρμογών που επιθυμείτε και να επωφεληθείτε της κλιμακωτής έκπτωσης, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας, μάλιστα και με δυνατότητα άτοκων δόσεων!

Εκμεταλλευτείτε την συνδυασμένη προσφορά και αποκτήστε σήμερα το ΡΑΦ σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή!

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook GPlus Twitter Youtube Email