Εαρινή Προσφορά ΤΟΛ®
Έκπτωση 20% έως 10/5/2019!

Αγαπητέ/ή συνάδελφε,

Την περίοδο που διανύουμε, η ομάδα ανάπτυξης του ΤΟΛ® εργάζεται εντατικά στην ανάπτυξη νέων υπομονάδων του ΡΑΦ, όπως πολυμελείς μεταλλικές και σύμμεικτες διατομές, πλήρης ικανοτικός σχεδιασμός μεταλλικών κτηρίων, ένταξη της Θεωρίας ΙΙ Τάξης έναντι καμπτικού αλλά και στρεπτοκαμπτικού λυγισμού, καθώς και η ενσωμάτωση στο ΡΑΦ σύγχρονων πεπερασμένων στοιχείων πλακών και δίσκων.

Εν αναμονή λοιπόν νέων εκδόσεων του ΡΑΦ, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και μέχρι 10/5/2019, θέτουμε σε ισχύ την εαρινή προσφορά πρόσθετης έκπτωσης -20%, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε το ΡΑΦ σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή! Η έκπτωση ισχύει για ολόκληρο τον τιμοκατάλογο, για νέα προϊόντα, αναβαθμίσεις και συμβόλαια υποστήριξης!

Διαμορφώστε εύκολα τη σύνθεση των εφαρμογών που σας ενδιαφέρει στο νέο τιμοκατάλογο του ΤΟΛ® και δείτε άμεσα το τελικό κόστος με όλες τις συνδυαστικές εκπτώσεις στο καλάθι των αγορών σας! Εκμεταλλευτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΤΟΛ και αποκτήστε σήμερα το ΡΑΦ με εξόφληση σε πολλές άτοκες δόσεις!

www.tol.com.gr

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού - ΤΟΛ Ε.Ε.

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ. +30 2810 332684

Fax. +30 2810 332945

info@tol.com.gr

Ακολουθείστε τον ΤΟΛ
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook GPlus Twitter Youtube Email